10 saniyede bir görülen reklam yapmak

BatuhanKatırcı

webmaster.tc
Üye
Katılım
8 Ağu 2012
Mesajlar
35
Konum
Maslak/Sarıyer
Arkadaşlar çok temel php bilgimle birşeyler yapmaya çalışıyorum baya zamandır, bugün bu olaya dur demek istedim ve bir PHP kitabı aldım.

Çalışıyorum üzerinde ciddi ciddi :)

Cookie'ler kısmına gelince böyle bir kod yapabileceğim aklıma geldi ve hemen yazdım.
PHP:
<script>
function cookieyap(){
   gun=1; // linke tıklanırsa kaç gün reklam gösterilmesin
   tarih = new Date();
   tarih.setTime(tarih.getTime()+(days*24*60*60*1000));
   document.cookie = 'baturek=2; expires=' + tarih.toGMTString();
}
/*	end of cookie function	*/

</script>
<?php 
if (isset($_COOKIE["baturek"])) {
	if ($_COOKIE["baturek"]==1) {
	
			}

	elseif ($_COOKIE["baturek"]=="2") {
		echo "Reklamlar gösterilmiyor"; // Reklamları görmek istemiyen üyenin göreceği şey (Tavsiyem : Boş bırakın )
		}
	
}
else {
	 	echo 'REKLAMKODUNUZ'."<br>";
	echo "Reklamları görmek istemiyorsanız lütfen ".'<a href="#" onclick="cookieyap()">tıklayın</a>';
	$saniye=10; // Kaç saniyede bir reklamlar aktif olsun
	setcookie("baturek","1",time()+$saniye);

	}


?>
 

corpixx

webmaster.tc
Üye
Katılım
5 Ağu 2012
Mesajlar
138
Konum
istanbul
Peki denedin mi hocam sorunsuz çalışıyor mu bu kod...
 

BatuhanKatırcı

webmaster.tc
Üye
Katılım
8 Ağu 2012
Mesajlar
35
Konum
Maslak/Sarıyer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Localhost da denedim, bir problem göremedim.

Eğer kullanıp problem yaşayan olursa düzeltiriz hemen kodları, benim içinde alıştırma gibi olur
 

egebilisim

webmaster.tc
Üye
Katılım
9 Ağu 2012
Mesajlar
321
Konum
Ege-Aydın
Kodda problem görünmüyor.

Konu Dışı :

PHP'yi kitapsız olarak öğrenen tek kişi benim sanırım.. Şuana kadar öneri isteyen hiçkimseye kitap önermedim. Hep şunu söyledim. İngilizceni geliştir. SOnrasında if for vs. gibi kelimeleri öğren ve bunları örnek scriptler ile kafanda bütünleştir.

Kitap alınca nasıl oluyor değişen birşey varmı ?
 

BatuhanKatırcı

webmaster.tc
Üye
Katılım
8 Ağu 2012
Mesajlar
35
Konum
Maslak/Sarıyer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Kodda problem görünmüyor.

Konu Dışı :

PHP'yi kitapsız olarak öğrenen tek kişi benim sanırım.. Şuana kadar öneri isteyen hiçkimseye kitap önermedim. Hep şunu söyledim. İngilizceni geliştir. SOnrasında if for vs. gibi kelimeleri öğren ve bunları örnek scriptler ile kafanda bütünleştir.

Kitap alınca nasıl oluyor değişen birşey varmı ?
İngilizcem zaten var benim, kitaptan öğrenmek benim tabiatıma daha uygun açıkcası çünkü çok sorguluyorum ve kitaplarda detaylı olarak anlatımlar beni ancak tatmin ediyor.

Bakalım yavaş yavaş olucak inş
 

gkbrk

webmaster.tc
Üye
Katılım
9 Ağu 2012
Mesajlar
1,021
Benim de ingilizcem iyi ancak kitapları tercih ediyorum. Çünkü daha kolay ve açıklayıcı oluyor. Ingilizceyi de internetteki dokümanları okurken kullanıyorum.
 

Üst