web.tr almamış hocam gen.tr almış. Gen.tr iyidir iyiweb.tr keşke almasaydın..
.com sonra .net olsun herzaman tercihiniz..
Google sıralamasında bile öncelik .com dur hocam.
blog çok saçma mantıksız domainle hiç bir alakası olmaz güçnet deki gibi site tasarımı yapabilirsin. adana çevresindeki esnafları vs. ucuza site yap benceMerhaba arkadaşlar adanaweb.gen.tr domainini aldım bugün sizce ne yapmalıyım bu domainle ? Ben blog kurup web ile ilgili yazılar yazayım birde kendi firmamın reklamını yapayım diyorum. Nasıl olur ?
Ben yanlış görmüşümweb.tr almamış hocam gen.tr almış. Gen.tr iyidir iyi![]()
senin gazına gelip aldım zaten üstadgen.tr uzantılı daha jenerik bir şey alınabilirdi. İlerde pişman olmamak için domain iyi seçmek gerek.
Bencede üstad.Bu isimle yapabileceğin en uygun içerik adına yakışır olacağı gçrsel olarak ve metin içerikli,haber içerikli ''adana''ilimizin kendisidir.güç net isimli firmayı adanaweb.gen.tr ile ne kadar sağlıklı tanıtabilirsin ki ?
Adana ile ilgili rehber yapabilirsiniz.
Mesela ilk 50 firmayı ücretsiz kayıt edin. Firmalara özel sayfalar olsun.
"WMTC Çay Kahve Nargile Cafe" diye bir şirket kayıt oldu diyelim. wmtc.adanaweb.gen.tr gibi bir domain sunabilirsin müşteriye. Yada anadaweb.gen.tr/wmtc diye bir istediğin şekilde sunabilirsin.
X kişisi google'a adanada nargile kafe diye yazdığında karşısında adanaweb.gen.tr/wmtc yi görecek.
Seninde burada kazancın rehberine kayıtlı olanlardan yıllık ücret almak olacak.
Şuan adana için büyük bir portal düşünüyorum da biraz maliyetli olcak o yüzden beklemedeyimBencede üstad.Bu isimle yapabileceğin en uygun içerik adına yakışır olacağı gçrsel olarak ve metin içerikli,haber içerikli ''adana''ilimizin kendisidir.![]()
o zaman iyi index alıcak bi jaç içerik at ve adresi kasmaya bak.Aklına yatıcak bi işe girişene , yatırıma girişebileceğin vakte kadar.Adana Firma Rehberi | Adana Haberleri | Etkinlikler | Adana Okulları | Nöbetçi Eczaneler bu 1 yıldan beri adana firma rehberim
iyiymiş
Şuan adana için büyük bir portal düşünüyorum da biraz maliyetli olcak o yüzden beklemedeyim![]()