Alert içinde form oluşturma

samiakdi

webmaster.tc
Üye
Katılım
6 Ağu 2012
Mesajlar
3
Merhaba webmaster.tc uyeleri benim tam olarak yapmadığım ancak sizlerden yardım alarak yapabileceğimi dusunduğum bir şey var .
Mesela bir giriş yap adında bir linkimiz var ve tıklanıldığında alert içinde bir formumuz olacak bilirsiniz ya inputlar ve de butonumuz olacak sizlerden bu konu hakkında yardım bekliyorum şimididen hepinize teşekkürler :D
 

Çağrı

webmaster.tc
Üye
Katılım
4 Ağu 2012
Mesajlar
76
Konum
izmir
Merhaba;

Söyle bi yol izleyebiliriz.Gizli bir div yaparız.Buton tıklanınca bu div gözükür.Bu divdede formu koyarız.Koda dökmek gerekirse.


PHP:
<div id="girisformu" style="background:#ccc;position:fixed;display:none;width:300px;height:100px;left:400px;top:20px;">
giriş formu<br />
Kullanıcı adı : <input type=text /><br />
Şifre : <input type=password /><br />
<input type=submit>
</div>
<input type='button' onClick="document.getElementById('girisformu').style.display = 'block';" value='Giriş formunu Göster' />
Sen tasarım açısından düzeltirsen güzel birşey olur :)
 

samiakdi

webmaster.tc
Üye
Katılım
6 Ağu 2012
Mesajlar
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
tamam sagol kardeşim ancak bunu alert içerisine nasıl oluşturacagız :D
 

Çağrı

webmaster.tc
Üye
Katılım
4 Ağu 2012
Mesajlar
76
Konum
izmir
alert içinde mümkün değil.Ancka bunu html/css ile alerte benzetebilirsin.Şekil falan verebilirsin.
 

samiakdi

webmaster.tc
Üye
Katılım
6 Ağu 2012
Mesajlar
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
anladım kardeşim verdiğin bilgiler için cok teşekkürler ancak sana bir ornek vereyim mesela ntvspor.net te uye girişi bak onun gibi
 

Üst