Düşünmedim değil, ancak player arkaplanla uyumlu oldu yani hazırkod olarak kullandım playerı zaten. Player'ın arkaplanı yokmuş gibi oldu hoşuma gittiAslında basit ve Kullanışlı olmuş. Ama playerı daha güzel bir şekle sokabilirsiniz veya Arkası için bir kutu yapabilirsiniz.
Jw Player ücretsiz tasarımları var bak istersen sitesindenDüşünmedim değil, ancak player arkaplanla uyumlu oldu yani hazırkod olarak kullandım playerı zaten. Player'ın arkaplanı yokmuş gibi oldu hoşuma gitti
jQuery öğrenmeye çalışıyorum o zaman daha da geliştiricem umarım![]()
Teşekkürlersade ama güzel görünüyor
Araştırıyorum eğer uygun bir tasarım bulabilirsem hemen onu kullanacağımJw Player ücretsiz tasarımları var bak istersen sitesinden![]()
Hocam genişleteyim ama sadece ses gelen ve durdur/yürüt ayarı olan bir zımbırtıyı nereye kadar genişletebilirim onu bilemiyorumbana da iyi gibi geldi sağ tarafada radyoyu menu şeklinde genişletilebilir
Kaba hali bu hocam yani ufak jquery ya da gölgelendirme resim değişikliğiyle süsleyebilirimHocam çok sade ve çok kullanışlı olacağı kesin. Tamamladınız sanırım ellerinize sağlık
Bence süse gerek yok ama gölgelendirme hoş durabilirKaba hali bu hocam yani ufak jquery ya da gölgelendirme resim değişikliğiyle süsleyebilirim![]()
TeşekkürlerBence süse gerek yok ama gölgelendirme hoş durabilir![]()
Menu nasıl olmalıdır sizce?menu dışında herşey cok güzel ve sadeemeğine saglık.
Düz yazı olacaksa cok daha farklı bir font la olmalıMenu nasıl olmalıdır sizce?
Biraz daha geliştirilebilir diye düşünyorum emeginize sağlik
Bunları dahada açarsanız kullanacağım fikirlerim olabilir hocamDüz yazı olacaksa cok daha farklı bir font la olmalı![]()