aynen öğleunutmak zordur ama unutunca da ne kadar gereksiz şeyler için üzüldügünü anlıyorsun...
Unutulsa keşkeaynen öğle
ben unuttum.yeni biriyle tanıştım hayat güzel foklar yalnız, tv izliyorum çay içiyorum iyi yani.Unutulsa keşke![]()
Gerçekten sevenlerin unutması çok zorben unuttum.yeni biriyle tanıştım hayat güzel foklar yalnız, tv izliyorum çay içiyorum iyi yani.
hey dostum bunu bana diyorsan sen benim yukarıda yazdıklarımı okunmamışsındır. gerçekten seven insan benimGerçekten sevenlerin unutması çok zor![]()
Ben senin hikayeni baştan sona biliyorumhey dostum bunu bana diyorsan sen benim yukarıda yazdıklarımı okunmamışsındır. gerçekten seven insan benim
unutmak gerekir çünkü beni sevmeyen birine değer vermek gibi birşey saçma olduğunu bilmekBen senin hikayeni baştan sona biliyorumistersen an be an anlat bizlere sorun teşkil etmez bilakis ben senin anlattıklarından ziyade son söylediğine değindim. Anlattıklarında kendine dürüst isen zor unutursun,bir başkasıymış ,yok aynısıymış bunların hepsi ironi. Unuttuğunu sanıyor insan. Ama bir başkasından gelen ilk mesajda,sana ilk bakışında,ilk sarılışında aklına sadece tek bir kişi gelir. O da gerçekten sevdiğin..
Anlayışına sığınarak yazdım![]()