Öncelikle konuyu yanlış yerde ise modlar doğru yere taşırılarsa sevinirim.
Hosting Firması Açmak İçin Önerileriniz ve tecrübelerinizi aktarırmısınız.
İlk etapta Yurt dışı veya yurt içinden dedicated sunucu kiralanarak başlanacak.
ve öncelik satış değil mevcut sitelerimizin barındırılmasıdır.
1- Ne kadar sermaye gerekir.
2- Resmi olarak firmaya gerek varmıdır.
3- Satış yapılan hostingler için fatura kesmek mecburimidir.
4- Ys belgesi almak için resmi firmaya ihtiyaç varmıdır.
5- Whmcs Sınırsız Lisansmı Alınmalı Aylıkmı lisansmı veya başka bir yönetim panelimi
5- Hostinglerde Nasıl bir panel mantığı izlemek lazım (Cpanel , Pleks , Üretsiz paneller)
6- Cpanel için mevcut iki adet lisans sistemi var Vps/ Vds - Dedicated Arasındaki fark nedir Dedicated alınca serverdaki bütün vds lerde kullanabilirmiyim ?
7- Diğer Firmalar pleks paneli nasıl ücretsiz verebiliyorlar crackli pleksler hariç?
Daha aklımda çok soru var ama sorup sıkmak istemiyorum Daha önceden bu işi yapmış veya hala yapmakta olan tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
Hosting Firması Açmak İçin Önerileriniz ve tecrübelerinizi aktarırmısınız.
İlk etapta Yurt dışı veya yurt içinden dedicated sunucu kiralanarak başlanacak.
ve öncelik satış değil mevcut sitelerimizin barındırılmasıdır.
1- Ne kadar sermaye gerekir.
2- Resmi olarak firmaya gerek varmıdır.
3- Satış yapılan hostingler için fatura kesmek mecburimidir.
4- Ys belgesi almak için resmi firmaya ihtiyaç varmıdır.
5- Whmcs Sınırsız Lisansmı Alınmalı Aylıkmı lisansmı veya başka bir yönetim panelimi
5- Hostinglerde Nasıl bir panel mantığı izlemek lazım (Cpanel , Pleks , Üretsiz paneller)
6- Cpanel için mevcut iki adet lisans sistemi var Vps/ Vds - Dedicated Arasındaki fark nedir Dedicated alınca serverdaki bütün vds lerde kullanabilirmiyim ?
7- Diğer Firmalar pleks paneli nasıl ücretsiz verebiliyorlar crackli pleksler hariç?
Daha aklımda çok soru var ama sorup sıkmak istemiyorum Daha önceden bu işi yapmış veya hala yapmakta olan tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.