php glob fonksyionu {Anlatım}

enc0der

webmaster.tc
Üye
Katılım
6 Ağu 2012
Mesajlar
11
Php fonksiyonun yönünden oldukca zengin bir dil bunu sizlerde biliyorsunuz şimdi sizlere glob fonksiyonu ile ilgili örnekler verecegim.

glob fonksiyonu dizin listelemeye yarıyor arkadaşlar


PHP:
 $a = glob('d:/YEDEK/siteler/*.php');
   print_r($a);
hem php hemde jpg formatlarını alalim şimdi

PHP:
$a = glob('d:/YEDEK/siteler/{*.php,*.jpg}',GLOB_BRACE);
   print_r($a);
işinize yarıyabilir belki
 

ByAkman

webmaster.tc
Üye
Katılım
6 Ağu 2012
Mesajlar
391
Konum
in the PHP
Bilgilendirme için teşekkürler
 

inforesim

webmaster.tc
Üye
Katılım
4 Ağu 2012
Mesajlar
2,401
Dosya kontrolleri için güzel paylaşım üstadım Ellerine sağlık :)
 

jette

webmaster.tc
Üye
Katılım
6 Ağu 2012
Mesajlar
21
Konum
Ümraniye
Kullanıcağımız sunucuda aktif olduğuna dikkat edelim güvenlik nedeni ile bir çok serverda kapalı durumdadır .
 

Üst