Merhabalar bildiğim kadarıyla forum demek size çizilmiş sınırlar içerisinde özgür olabildiğiniz paylaşım yaparak özgün olabildiğiniz bir alandır. Yanlışsam düzeltin lütfen. Ayrıca forumlarda 'post kasmak' tabiri vardır. Post kasmak : bir kişinin mesaj (bakın konu değil mesaj) sayısını yükseltmek için gerekli gereksiz her başlığa yorum bırakmasıdır. Beni bir üye post kasmak ile suçladı. Şimdi size soruyorum. Bu forumda Galatasaray ve Fenerbahçe müsabakaları ile ilgili toplamda 5-6 haber paylaşıldı farklı üyelerce. Peki bu üyelere hiçbir şekilde beni rahatsız eden kişi birşey demedide niye ben? Ben ise sadece bir adet spor haberi paylaştım. Geri kalan mesajlarım ise konu ile alakalı ve bilgi alarak kültürümü arttıracağım sorulardır. Buyurun mesajlarımı inceleyin herhangi bir doz aşımım görülmemektedir. Kimseden saklım yoktur. Ayrıca forum içerisinde paylaşım yaparak (her alanda özellikle wordpress ve php) bilgimi birçok kişiye açmayı severim ki bildiğim kadarıyla bu özgürlüktür. Pekala bu da kabul. Bu foruma gündem haberleri bölümü açılmışsa bu ne demektir?
Bu şu demektir güncel veya an be an çıkan haberlerin paylaşıldığı bölümdür.
Bana bu bölümde paylaştığım bir güncel haber nedeniyle üyenin bir tanesi 'çok post kasıyorsun ve mesajlarından rahatsız oluyorum' dedi. Pekala diyelim ki doğru buyurun mesajlarımı ve konularımı inceleyin sayın moderatörler. Eğer haksız isem eğer forum arkadaşlarım ile bilgi paylaşımım aşırı dozda ve haddimi aşmış isem gerekenleri yapın lütfen ki bu adam hala beni özelden rahatsız etmektedir. Rica ediyorum en mantıklı karar hangisi ise verilsin. Gözüm yüksek post sayısında veya pervasızca saçmalamakta değildir. Paylaşımda ve bilgi seviyemizi arttırmaktadır.
Not : Bir kişi bilgi paylaşmak veya almak istiyorsa Gündem haberleri bölümünde ne işi var
buda ayrı bir soru ama neyse bunu irdelemeyelim.
Benim söyleyeklerim bu kadar alihanca adlı üyeden şikayetçiyim.
Yazımı okuduğunuz için teşekkür ediyorum. İyi günler diliyorum.
Konu adresi : Engin Baytar'ın cezası belirlendi!
Bu şu demektir güncel veya an be an çıkan haberlerin paylaşıldığı bölümdür.
Bana bu bölümde paylaştığım bir güncel haber nedeniyle üyenin bir tanesi 'çok post kasıyorsun ve mesajlarından rahatsız oluyorum' dedi. Pekala diyelim ki doğru buyurun mesajlarımı ve konularımı inceleyin sayın moderatörler. Eğer haksız isem eğer forum arkadaşlarım ile bilgi paylaşımım aşırı dozda ve haddimi aşmış isem gerekenleri yapın lütfen ki bu adam hala beni özelden rahatsız etmektedir. Rica ediyorum en mantıklı karar hangisi ise verilsin. Gözüm yüksek post sayısında veya pervasızca saçmalamakta değildir. Paylaşımda ve bilgi seviyemizi arttırmaktadır.
Not : Bir kişi bilgi paylaşmak veya almak istiyorsa Gündem haberleri bölümünde ne işi var
Benim söyleyeklerim bu kadar alihanca adlı üyeden şikayetçiyim.
Yazımı okuduğunuz için teşekkür ediyorum. İyi günler diliyorum.
Konu adresi : Engin Baytar'ın cezası belirlendi!