Facebook Zaman Tüneli Kapak Fotoğrafları adlı sitemde günlük hitim +600 civarıydı. dün(28.08.2012) 300 düştü. sitem açıldığı günden beri güncelleniyor anti seo yapılmış olabilirmi siteme.
peki birşey yaptınmıAynı sıkıntıyı bende yaşadım, yarı yarıya düşmese de bayağı bir düştü. Aynı zamanda index sayımda çok düştü. Ama şuan düzelmiş durumda. Google son 2 gündür bir şeyler çeviriyordu![]()
+600 demişim 1000 kişiye kadar çıkıyor hitim az çoğu siteye göre iyi bir hitSayaç dan bak, Hangi kelimeler den hitin düşmüş diye. Bi kelimede çıkmış ardından düşmüşsündür. Öyle anti-seo yapılacak bir siten yok. Hitin de yokmuş zaten.
Anti-seo öyle basit bir şey değildir, Çok sağlam kelimeler de kafa olacan ki seni düşürmek için uğraşacaklar.+600 demişim 1000 kişiye kadar çıkıyor hitim az çoğu siteye göre iyi bir hit
peki neden böğle birşey oluyor. siteye girdiğmde online sayısı 15-20 arasıydo şimdi 2-6 arası1-2 güne geçmesi lazım.![]()
1-2 güne geçmesi lazım.![]()
Dalgalanmalar oluyor, içerik girmeye devam edin düzelecektir. [Eğer ki ana sebep dalgalanmaysa..]peki neden böğle birşey oluyor. siteye girdiğmde online sayısı 15-20 arasıydo şimdi 2-6 arası
hergün en az aralıklar 10-15 resim ekliyorumDalgalanmalar oluyor, içerik girmeye devam edin düzelecektir. [Eğer ki ana sebep dalgalanmaysa..]![]()
Türkçeyle İngilizceyi bir kullanınca hep yanlışlıklar yapıyorum. teşekkürler.Gözüme takıldı Sing Yaptır değil Sign Yaptır olması lazım.