satış bitmiştir konu kilit
992 kayıtlı linkim var bunu 50 si boşlin yani ortalam 900 taneSadece edu olarak kaç linkiniz mevcut ona göre pr3 siteden tanıtım yazısı ile takas yapabiliriz.
900 tane edu link kasın iskence.com'dan tanıtım yazısı ekleyim, özel mesajı dikkate almayın o zaman, edular dizigun (.) com'a kasılacak.992 kayıtlı linkim var bunu 50 si boşlin yani ortalam 900 tane
sayaç bilgilerini ve istatisklerini alayım900 tane edu link kasın iskence.com'dan tanıtım yazısı ekleyim, özel mesajı dikkate almayın o zaman, edular dizigun (.) com'a kasılacak.
detayli p.m attımaltın paket istiyorum misli hesabınızı ve detayları gönderirmisiniz.
bildiğiniz tanıtım yazısında farkı yok. sitenin helede yeni gelişmekte ve güncellenmekte olan bir site ise +hit+alexa+backlink ve tanıtım sağlar. yani 3-5 tlye aldığınız tanıtım yazılarıyla aynıdır.hepside pr2-pr7 arasındaşimdi açıkcası bu konularda pek bilgim yok hocam. Bir kaç güne imzamdaki siteyi aktif edeceğim. Şimdi bu çalışmaların ne gibi bir +/- si olur bana
webmaster.tc ilk referansım için böğle çoğu yapan arkadaşların fiyatlarından uygunHayırlı işler, paketleriniz güzel.![]()
hemen not aldım bir altın paket göreceksin faydasınıfaydası olacaksa altın paket ayırın bana hocam bi kaç güne alırım
ne demek istediğini anlamadım ama ben kendi sitelerimede yapıyorum 1 ay da 2 siteminde pr1 oldu. alexa süper düştüben bunları yaptım sitem googleyle hasım oldu kan davası cıkdı