Convert sitesine mücevher, tatil vs. ile ilgili ne yazılabilir ki hocam saçma olmazmı biraz.O zaman sana bir kaç tavsiye vereyim.
1. İçeriğini tıklama maliyetleri yüksek olan içerikler le güncelle.
2. Siten ile çok ilgisi olmasada mesela sidebar'da ki reklamın üsrüne yada altına, sanki bir bildiri yada reklam mış gibi mücevher, tatil, araba gibi içeriklerde 2 satır bir yazı birde resim koy.
3. Eğer adsense hesabında kalitesiz siten var ise bu siteleri farklı bir adsense hesabına taşı.
4. Ve son olarak kural ihlali yapmadan %6 ya varan bir tıklama ortalama olduğu için allah şükret...
Kolay gelsin fikir almak istediğinde tüm WMTC ordusu yanında olacaktır.
Şöyle düşünelim. Ben bir kuyumcuyum ve sana reklam vermek istiyorum. İyide bir rakam teklif ettim. Hayır mı diyeceksin?
Denemekte fayda var![]()
Evet kılıcı ile gelen değerli modumuz direk saldırı dediSaldırı var saldırı, biri yada birileri aynı ip den defalarca tıklamış saymamışlar kardeşim onun tıklamaları 0.00 $olunca ortalaman düşmüş olay bundan ibaret
Tabi bi de siteyi görmek lazım..
Pm gönderildi. Teşekkürler arkadaşlar ilginiz için1-)Saldırı var saldırı, biri yada birileri aynı ip den defalarca tıklamış saymamışlar kardeşim onun tıklamaları 0.00 $olunca ortalaman düşmüş sanırım olay bundan ibaret, .
Yinede bi de siteyi görmek lazım..
2-) Tıklama oranı çok yüksek olduğu için kazançlar düşmüş olabilir biz yine de kesin yorumdan önce siteyi bi pm alalım. 0.02 $ gerçekten düşük.