Sponsorluk Bitmiştir. Kimseye İyilik Yaramıyo Arkadaş Neyse iyi forumlar
pm attım hocamÜçretsiz Karşılıksız Webmaster.TC Hosting Sponsorluğu
İsteyen Herkeze İstediği Kadar Hosting
İletişim için PM
Eklenti Tşkler Bilgilendirdiğiniz içinbence sponsorluk detaylarını yazmalısınız alan, band vs
Yahu tam isteyecektim kaçırmışımSponsorluk Bitmiştir. Kimseye İyilik Yaramıyo Arkadaş Neyse iyi forumlar
Sponsorluk hizmeti verilen kişilerin hizmetleri kapatıldı mı? Eğer bu şekil de yapıldıysa etik bir davranış değil. Bununla ilgili herhangi bir report konusu yok ancak yönetim olarak gereken kararlaştırılıp yapılır.Olanınkini devam ettirseydiniz böyle olmadı.
Yedeğin varsa ben sağlatırım sana sponsor hosting, PM atarsın bana.Evet, ben bugüne kadar sponsorluktan çok memnundum ancak bugün hesabımın kapatıldığını gördüm. Yarı yolda bırakmış oldu kendisi. Bu şekilde olmamalıydı.
Teklif için teşekkür ederim. Yedeğim yok mecbur sıfırdan yapacağım her şeyi ve sponsorluk düşünmüyorum sanırım en iyisi ücretli hosting almak.Yedeğin varsa ben sağlatırım sana sponsor hosting, PM atarsın bana.![]()
Yedeğinizide silip sizi mağdur ettiği için birazdan gerekli işlem yapılacak. Birkaç üyeyide mağdur ettiği ortaya çıktı.Teklif için teşekkür ederim. Yedeğim yok mecbur sıfırdan yapacağım her şeyi ve sponsorluk düşünmüyorum sanırım en iyisi ücretli hosting almak.