Merhaba arkadaşlar kendimi C# Xml-Rpc konusunda geliştirmeye çalışıyorum. Basit bir bot oldu. Program beta sürecindedir. Lafı fazla uzatmadan özelliklerine ve ekran görüntüsüne geleceğim.
Özellikler:
Bu ss yeter diye düşünüyorum. .NET Framework 4.0 kurulu olursa sorun olmaz diye düşünüyorum. Programı başka bir bilgisayarda denemedim. Karşılaştığınız hataları da söylerseniz düzeltmeye çalışırım. Ben kullandım şimdilik hata göremedim.
Dip Not: Kullanabilmek için wordpress siteniz de xml rpc protokolünü etkinleştirin
Rar Pass: webmaster.tc
Özellikler:
- Resimleri isteğe bağlı sunucuya çeker.
- Resimler özel alana eklenmektedir. Özel alan değerini boş bırakırsanız direk resim özel alanına ekler.
- İsterseniz karşı sitede ki etiketleri ekler isterseniz kendi etiket şablonunuzdan etiket üretir.
- Eklenen konuyu bir daha eklemeye çalıştığınız da ekli diye uyarı verir. Kontrol botun yanın da gelen veritabanı ve sizin siteniz üzerinden yapılmaktadır.

Bu ss yeter diye düşünüyorum. .NET Framework 4.0 kurulu olursa sorun olmaz diye düşünüyorum. Programı başka bir bilgisayarda denemedim. Karşılaştığınız hataları da söylerseniz düzeltmeye çalışırım. Ben kullandım şimdilik hata göremedim.
Dip Not: Kullanabilmek için wordpress siteniz de xml rpc protokolünü etkinleştirin
Rar Pass: webmaster.tc
Ekli dosyalar
-
63.3 KB Görüntüleme: 156