Merhabalar;
Diyorum ki WMTC olarak bir php grubu kuralım ve internette bulunmayan webmasterlerin kullanabileceği yazılım yapalım. Bu konuda benim kafamda bir fikir mevcut. Hemen açayım;
1) Forum Poster
2) Blog Poster
3) (yapılabilir ise) Paravan Blog Hizmeti
4) İmleme Hizmeti
5) Kırık Lİnk Takip Sistemi
gibi birçok fikir var. bunları oluşturacağımız grup ile kararlaştırıp yazabilirsek hem kişisel anlamda Türkiye çapında bir referans hemde webmaster.tc adına çok büyük bir reklam fırsatı doğacak. Ayrıca grup ile konuşup görüşülerek ileriki planda premium satışı yapılacak bir sistemde eklenebilir. Bunun kazancını doğal olarak yazılımı yazanlar arasında bölüşecekler.
Not : Bu konunun Webmaster.TC yönetimi ile herhangi bir bağı bulunmamaktadır.
Konu tarafımdan ortama sürülmüştür.
10 kişi PHP kadrosu 3 Kişi java oalrak düşünüyorum. siz ne dersiniz bu konuda?
Katılacaklar Listesi :
@egebilisim
@BDesign
@gkbrk
Diyorum ki WMTC olarak bir php grubu kuralım ve internette bulunmayan webmasterlerin kullanabileceği yazılım yapalım. Bu konuda benim kafamda bir fikir mevcut. Hemen açayım;
1) Forum Poster
2) Blog Poster
3) (yapılabilir ise) Paravan Blog Hizmeti
4) İmleme Hizmeti
5) Kırık Lİnk Takip Sistemi
gibi birçok fikir var. bunları oluşturacağımız grup ile kararlaştırıp yazabilirsek hem kişisel anlamda Türkiye çapında bir referans hemde webmaster.tc adına çok büyük bir reklam fırsatı doğacak. Ayrıca grup ile konuşup görüşülerek ileriki planda premium satışı yapılacak bir sistemde eklenebilir. Bunun kazancını doğal olarak yazılımı yazanlar arasında bölüşecekler.
Not : Bu konunun Webmaster.TC yönetimi ile herhangi bir bağı bulunmamaktadır.
Konu tarafımdan ortama sürülmüştür.
10 kişi PHP kadrosu 3 Kişi java oalrak düşünüyorum. siz ne dersiniz bu konuda?
Katılacaklar Listesi :
@egebilisim
@BDesign
@gkbrk